Condiții de utilizare

1. Termeni

1.1. Magazinul de modă fashionchoice.eu, denumit în continuare Vânzător, lucrează pe bază de comenzi de produse individuale sau de grup; 1.2. Vânzătorul pune la dispoziția utilizatorilor informații complete despre produsele respective în descrierea acestora și la solicitarea utilizatorilor; 1.3. Cumpărător – persoana care plasează o comandă; 1.4. Comanda – comandă electronică manifestată sub formă de comunicare între Cumpărător și fashionchoice.eu, prin care fashionchoice.eu este de acord să livreze la adresa indicată, iar Cumpărătorul este de acord să achite contravaloarea acesteia.

2. Comandă

În momentul în care fashionchoice.eu confirmă Comanda dv., acest lucru înseamnă automat că dv. ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului, descrise în Condițiile generale. Comanda acceptată și înregistrată cu succes de fashionchoice.eu se consideră acea comandă confirmată, Cumpărătorului, electronic pe e-mail și la telefon, fără a se solicita de la acesta răspuns.

Prezenta convenție intră în vigoare la fashionchoice.eu pentru confirmarea comenzii. Confirmarea se efectuează pe cale electronică (e-mail) și prin telefon după întocmirea comenzii.

3. Livrare

3.1. Livrarea se va efectua prin curier, iar costurile de transport se vor acoperi de către Cumpărător. Acestea sunt în valoare de 19 lei – livrare până la adresa menționată a clientului sau la un sediu al firmei de curierat Urgent Cargus. Pentru comenzi de peste 400 lei livrarea este gratuita!

Livrarea se va efectua prin curier în intervalul orar 9.00 – 17.30, în două zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, la adresa indicată în formularul de înregistrare a clientului. fashionchoice.eu își rezervă dreptul de a nu livra comenzi clienților care nu și-au îndeplinit obligațiile la înregistrarea în sistem (date completate eronat, informaţii neadevărate sau lipsa de informații).

După două încercări nereuşite de livrare, făcute de firma de curierat Urgent Cargus, comanda dv. se va considera ca nevalidă, iar fashionchoice.eu va înceta contractul cu dv.

Noi ne rezervăm dreptul de a nu trimite comenzi clienților care sunt înregistrați în sistemul nostru cu mai mult de două încercări nereușite de livrare pe o perioadă de o lună de zile.

3.2. În cazul în care utilizatorul doreşte mai multe opţiuni la livrare (precum să vadă conținutul, și altele) acesta este obligat să indice acest lucru în corespondența pe care o poartă cu fashionchoice.eu. În aceste cazuri, livrarea întotdeauna se face prin expediție la un sediu Urgent Cargus sau la o adresă menționată de utilizator.

4. Plata

La livrarea produsului comandat, utilizatorul va achita ramburs prețul acestuia.

5. Retur

Utilizatorul trebuie să notifice în formă scrisă dreptul de a renunța la produsele cumpărate, fără a datora penalități și fără a indica motivele acestei decizii, într-un interval de 14 zile lucrătoare de la data primirii produsului.

Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate, în amabalajul original, cu toate accesoriile și etichetele originale, nedeteriorate și nepurtate, precum și documentul de vânzare, prin aceeași firmă de curierat cu care s-a efectuat livrarea. Cumpărătorul este obligat să informeze fashionchoice.eu despre intențiile sale de a returna produsul, într-un interval de 14 zile lucrătoare de la data la care s-a primit comanda. Solicitările de returnare de produs, după expirarea termenului menționat, nu se vor lua în considerare.

După trimiterea solicitării de returnare de produs, cumpărătorul dispune de 14 zile pentru a livra către fashionchoice.eu. După expirarea acestei perioade, cererile nu vor fi acceptate.

Noi ne rezervăm dreptul de a refuza primirea produselor care nu corespund condițiilor de returnare, și anume: Ambalaj deteriorat sau rupt, urme de purtare, de parfum, suprafețe zgâriate, lipsa etichetelor sau a accesoriilor care au însoțit produsul ș.a. Coletele care nu corespund descrierii menționate, vor fi refuzate.

În situația returnării de produse care nu sunt în starea inițială în care au fost livrate, nu sunt în amabalajul original și nu prezintă etichetele originale, precum și documentele însoțitoare ale acestora, fashionchoice.eu le va considera ca fiind nevalide, și își păstrează dreptul de a nu restitui suma plătită pentru acestea. Restituirea sumei se face Ramburs Numerar, dupa ce se scad cheltuielile de transport dus-intors.

Costurile pentru produsele returnate, deteriorate pe durata transportului datorită ambalării necorespunzătoare, se vor acoperi de clienți.

Pentru toate reclamațiile și plângerile ocazionate de returnarea coletelor către fashionchoice.eu, pentru care considerați că noi suntem răspunzători, trebuie să contactați departamentul respectiv. Puteți face acest lucru la adresa de e-mail info@fashionchoice.eu

6. Reclamații

Conform legii de protecție a consumatorului și a regulilor de comerț, Consumatorul care a făcut cumpărături în magazinul online fashionchoice.eu are dreptul la reclamație în caz de:

– constatare de lipsuri – produse cu defecte – neconformitate cu mărimea declarată – produse deteriorate pe durata transportului

Reclamațiile făcute vor fi admise conform condițiilor de mai jos, în caz contrar, nu se vor accepta. Reclamația tebuie făcută în formă scrisă, la adresa de e-mail: info@fashionchoice.eu Reclamațiile în formă scrisă se vor adresa într-un interval de 48  de ore de la primirea comenzii de către cumpărător.

În reclamație trebuie menționate:

– numărul comenzii, – numărul de AWB (documentul de transport), cu care a fost trimis, precum și motivele reclamației

Reclamațiile legate de garanția și defecte ale produselor trebuie să fie însoțită de produsul respectiv cu defect, în ambalajul său original, alături de toate accesoriile acestuia, precum și chitanța de la firma de curierat. Dacă un anumit produs se returnează la fashionchoice.eu fără a fi însoțit de una din cerințele enumerate mai sus, acesta poate fi returnat înapoi la solicitant (expeditor) fără ca fashionchoice.eu să-ți asume răspunderea pentru garanția și defectele acestuia.

Fashionchoice.eu va răspunde reclamației, în termen de până la cinci zile lucrătoare de la primirea acesteia.

Produsul poate fi înlocuit cu același tip, de altă mărime sau culoare (dacă există sau cu un alt produs). Dacă valoarea unui produs selectat este mai mare decât suma plătită, se va achita diferența. Returnarea produselor se poate face numai prin firma de curierat.

7. Răspunderi

Noi nu purtăm răspundere pentru toate daunele (directe, indirecte, ocazionale sau din alte motive) decurgând din folosința sau imposibilitatea folosirii informațiilor furinzate pe pagina noastră de Internet, precum și pentru orice greșeli sau lacune de conținut, ceea ce poate duce la pierderi sau deteriorare.

Prin acceptarea acestor condiții, Utilizatorul este de acord să primească e-mail-uri și notificări de la fashionchoice.eu referitoare la comanda efectuată, profilul său, confirmări de modificare ale datelor personale, precum și discount-uri și oferte promoționale pentru produsele noastre la adresa de e-mail indicată de acesta.